Noukanniemi

Viihtyisä hotelli-ravintola avoinna ympäri vuoden

Avara ja valoisa ravintola Haapaniemessä

Noukanniemen avarassa ja valoisassa ravintolassa on tilaa 120 ruokailijalle. Ravintolasalia kiertää kesäterassi. Kahvilan puolelta on saatavilla päivittäin pientä suolaista ja pizzoja.

Mehevä rosvopaisti lampaanlihasta

Talon erikoisuutena on perinteinen rosvopaisti lampaanlihasta, jonka voi tilata vähintään 15 hengen ryhmälle viikko etukäteen. Ravintolassa on A-anniskeluoikeudet.

Talvella palvelemme tilauksesta

Talviaikaan ravintola toimii täysin tilauspohjalta. Kahvion puolelta saatavilla on talviaikaan pientä suolaista.

Keittiömme palvelee myös aukioloaikojen ulkopuolella

Ruokaa on saatavilla myös keittiön aukioloaikojen ulkopuolella etukäteen tilattuna. Isommilta ryhmiltä toivoisimme ennakkoilmoitusta, niin osaamme varautua. Pientä suolaista on saatavilla ympäri vuoden, mm. pizzaa, lihapiirakoita ja sämpylöitä.

Juhlia järjestämässä?

Noukanniemi on loistava paikka järjestää perhejuhlat, häät tai vaikkapa syntymäpäivät. Suunnittelemme tilaisuuden kanssasi, kaikki yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioiden. Näin saamme tilaisuudesta juuri näköisesi.

Juhlamenut

Menu voidaan räätälöidä täysin toiveidesi mukaan. Huomioithan tarjoiluja miettiessä, että Noukanniemi on ravintola A-oikeuksin. Meille ei voi tuoda omia alkoholijuomia, eikä myöskään omaa pitopalvelua. Tästä syystä emme vuokraa ravintolatilaa ilman tarjoilua. Menun hinnan lisäksi emme veloita erillistä tilavuokraa.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 6Jaa